Paprikasoppa

Idag vaknade jag/gick upp klockan sex (på morgonen). Duktigt, va?
 
Jag var och handlade igår och köpte bland annat vegosoppa och blandade grönsaker som jag tänkte blanda i för extra smak (och nyttighet)!
 
Jag skar upp små bitar av paprika och hällde i soppan (på bilderna nedan ser det dock ut som ananas). Det var gott! Men funderar på att köpa någon extra krydda för extra god smak... På tal om kryddor, måste införskaffa mig kanel också, nu när hösten och vintern kommer!
 
 
 
Alice i underlandet-nagellack

Jag råkade få syn på de här jättesöta nagellacken från Beyond, ett djurvänligt (d.v.s. des testar INTE på djur samt säljer inte heller sina produkter i Kina - då det är lag där på att alla produkter måste testas på djur innan de säljs i butikerna). Sjuka Kina.
 
Hursomhelst, Beyond är ett koreanskt skönhetsföretag, och deras produkter är så sjukt fina! Så jag beställde två nagellackspaket från dem (9 000 ₩/paket), som innehåller totalt sex nagellack och två klistermärkesark med söta Alice i underlandet-motiv!
 
Visst är dem fina?
 
 
 
Spara
Animeringsprojekt

Jag går en fortsättningskurs från förra terminen vid namn Grafik och Animation 2, och vi har ett projekt att presentera nu på måndag. Jag missade en lektion för någon vecka sen, men tänkte att jag lätt tar igen det vid nästa lektion (förra måndagen) men icke - den dagen råkade såklart vara en röd dag här i Sydkorea (Gaecheonjeol, The National Foundation Day)... Fick därför panik då jag endast hade påbörjat själva storyboard:en av projektet (d.v.s. endast själva skissen), så jag fruktade den kommande helgen (scenariot jag-kommer-inte-att-hinna-och-därmed-stå-tomhänt-och-skämmas-inför-läraren-på-måndagen spelades upp i huvudet ett antal gånger).
 
MEN nu sitter jag här, efter att ha arbetat hela elva timmar i sträck, med ett färdigt projekt. Jag underskattar mina kunskaper, som vanligt... Lättnad!
 
Jag funderar på att ladda upp videon på tuben sen så ni får se! Under tiden, ett litet smakprov;