Coca-Cola Cherry

Alltså nu är det så att jag har fastnat stort tycke för körsbärssmaken av Coca Cola. Tror inte ens att jag har provat den innan. För den har ju varit ute hur länge som helst nu ju (?).
 
Skitgott.
 
 
 
Torreblanca dag 5

Näst sista dagen. Eller ja, sista hela dagen. Tiden har gått fort som vanligt...

Detta kommer jag att sakna!
 
Idag gjorde vi inget speciellt, hängde runt lite bara i the neighborhood, och spelade Yatzy. Skitskoj! Och så åt vi en massa glass.
 
 
 
Torreblanca dag 4

Dag fyra av vår resa i södra Spanien.
 
Idag bestämde vi oss för att ta metron in till Málaga, så vi började dagen med en ordentlig frukost (och ganska onyttig för den delen... men god!). Sen skulle jag minsann ha en glass - Solero - en av mina stora favoriter.
 
Vi vandrade runt i Málaga, och jag tog en massa bilder som vanligt. Sen besökte vi det stora shoppingcentrat El Corte Inglés och insåg hur snygga grejer de har! Och så mycket billigare än dyra sosse-Sverige... Suck.
 
Sen när vi kom "hem", så gick vi in på en tysk restaurang och skulle äta. Vi beställde en hel meny som kostade runt hundra svenska kronor; först tomatsoppa, en stor jäkla wienerschnitzel och så gratis vin på det. Billigt, eller hur? Och gott var det. Och mätt blev man.