Lost

Första gången jag såg Lost var året 2004. Jag och mamma brukade följa det på TV4, men av någon okänd anledning slutade vi se det. Lost var jättepoppis, alla på skolan snackade (jag gick i högstadiet då) alltid om det kommer jag ihåg.
 
Ända sen dess har jag haft i bakhuvudet att jag ska se klart det en vacker dag. För några månader sen började jag att se från allra första avsnittet, och för bara några minuter sedan såg jag klart det allra sista avsnittet på denna 6 säsonger samt 121 avsnitt långa TV-serie! Jag är egentligen ingen sån där som sitter och glor på alla såna där storserier på TV (The Walking Dead, Games of Thrones, etc), faktum är att jag är väldigt svårflörtad.
 
Lost ger jag allra högsta betyg till, för fyfan vad bra den är! Den är sjukt spännande, sjukt rolig och sjukt sorglig - allt på samma gång. Karaktärerna är riktigt bra, och likaså historien. Om de någonsin gör en uppföljare så kommer jag - oavsett hur clichéaktig den kommer att bli - att slaviskt följa vartenda avsnitt.
 
 
 

Kommentera här: