Tunnhårig?

Nä alltså jag vet inte vad jag ska kalla det för, men mitt hår har ju blivit tunnt eller något. För jag kommer ihåg när det var tjockt, tjockare än så här i alla fall. Dessutom ramlar det av rätt mycket hårstrån har jag märkt.

Kan dels vara på grund av medicinen jag tar varje dag, men kan ju också bero på att jag slarvat med maten och haft en dålig kosthållning. Jag använder inga produkter till håret direkt, fönar det heller aldrig. Så det måste bero på antingen medicinen, den dåliga kosthållningen (men så dålig har jag dock inte varit) eller att jag helt enkelt har någon sjukdom som gör att mitt hår faller av. Jag vet inte. Men C-vitamin är bra i alla fall, så jag köpte apelsiner. Och den första jag skar upp var rent möglig inuti (bild nedan). Blev rätt chockad för jag har aldrig sett en möglig apelsin innan, så var tvungen att ta en bild.

Hursomhelst, en annan sak som är konstig med min kropp är min mage. Får lätt förstoppning. Alltså, jag kan gå skitmånga (bokstavligt talat?) dagar utan att "något händer" typ. Har inte ont, eller något alls. Många gånger har jag tillomed glömt av mig, och helt plötsligt typ efter 5 dagar, "oj vänta lite nu, det var ju ett tag sen...". Helt sjukt egentligen. Fattar inte hur människor kan gå varje dag. Är det bara jag som är konstig? För jag måste "hålla igång"/träna, äta fiberrik mat var dag och så vidare, för att få hela "återvinningssystemet" igång. En annan sak jag märkt också är att soju (koreansk "sprit") är rena laxeringsmedlet. Undrar ibland om koreanerna har misstagit denna dryck för just laxeringsmedel - det kanske i själva fallet inte är sprit ändå? För herregud vad magen kör igång dagen efter...

Var ute och drack nu i fredags och herregud dagen efter (igår) alltså. Det var ungefär som att man inte hade varit på toa på två veckor och sen att allting kom liksom, på en gång. Det är en riktig tarmrensning! Dessutom fick jag min mens, och det innebär för mig att de två första dagarna utspelar sig den franska revolutionen i min mage. Det gör väldigt ont, och detta gör min mage förvirrad så att magen kör loss. Nåväl, nu var det ur världen.

Så jag googlade lite och hittade en naturlig olja, ricinolja, som sägs vara bra för hårväxten (gör det bl.a. fylligare, vilket jag då är ute efter). Eftersom jag inte bor i Sverige för tillfället fick jag beställa min olja från Amerika (via Gmarket). Har precis kletat och haft mig nu, och ska sen tvätta håret med shampo o.s.v. som vanligt efter cirka en timme. Jag är väldigt hoppfull faktiskt. Men det lär väl ta lite tid innan man ser något eventuellt resultat...

 

 
 
Förlåt, men...

Stavning, gott folk. Hur svårt är det egentligen? Jag kan inte hjälpa att bli störd av det, när jag själv har relativt god koll på den. Dock så börjar min klagorätt att försvinna eftersom jag knappt använder svenska längre, vilket gör att mina meningar här på bloggen börjar se roliga ut. Omkastade, typ.

Hursomhelst, jag gillar att googla allt möjligt. Så jag hittade en blogg. Hoppas att den personen inte hittar min blogg för jag hade tänkt att spy lite galla över ett inlägg denne hade gjort. Tog till och med en skärmdump (nedan).

Man kan ju tycka att jag faktiskt har mycket mer för mig att göra, men jag måste bara få detta ur mig.

Personen nedan talar om "soppföretag" samt "pant sopptunnor". Det heter ju sopor, med ETT p. Dessutom att säga sopföretag, låter ju lite konstigt. Drivs verkligen sophanteringen av företag i Sverige? Jag är inte så säker på det, men det känns som att detta är något som kommunen sysslar med. Hursomhelst, för att gå vidare. Det är okej med stavfel, men det är INTE okej med särstavning OCH stavfel. Detta är bara för brutalt, tyckte jag.

(Inser dock nu att personen antagligen är bara barnet)

 

 
Caffe Cuore

Håller på att byta rumskompis. Byta rum, överhuvudtaget. Det går inte att ha det så här längre! Det är fan mycket bättre att ha en rumskompis ändå, som man kan umgås med liksom.