Snömysigt

Oj vad det har snöat här! Vet inte hur det är i resten av Sverige men här i nordvästra Skåne verkar det inte sluta snöa. Så mysigt! Jag känner bara två som också älskar snö lika mycket som jag, av någon konstig anledning...
 
 
 
Daimglass

Vi fick en burk daimglass som mormor hade köpt. Hon sa att morfar hade spottat ut det på bordet (jo det är sant) för han tyckte den var så äcklig. Han tyckte inte om daimbitarna... HERREGUD DET SOM ÄR SÅ GOTT ♥

... så vi fick den och nu är allt nere i min mage för att jäsa.

 

 
Aleppotvål - Karawan

Jag har förresten beställt sån där aleppotvål. Har velat ha en länge, men kom inte och tänka på det igen förrän i fredags då vi snackade på jobbet om hur mycket skit shampon innehåller.

Aleppotvål kan man nämligen ha som shampo också, och jag har läst att det kan hjälpa mot mycket. Köpte tvålen på bild nedan, från sidan Softskin. Ska bli väldigt spännande att testa när jag väl får den!

Såhär står det om den;
Karawans Aleppo lagertvålar består av högkvalitativ lagerbärsolja som är rik på essentiella fettsyror som är väldigt mild och vårdande på huden. Basen består av den mjuka och vårdande olivoljan. Tvålarna används dagligen till ansikte och kropp och de rekommenderas även till de mest känsliga.
Varje år väljer Karawan oliv- och lagerbärsolja för produktionen av Aleppotvålarna. Dessa oljor måste ha spårbarhet i tillverkningsprocesser och kvalitet. Karawans tvålar produceras enligt 1000 år gammal kokteknik av oljor som bevarar oljornas botaniska och aktiva egenskaper. Varken enskilda råvaror eller slutprodukt har testats på djur.

Hoppas så innerligt att jag blir nöjd med den - är så jävla trött på att använda dessa äckliga kemiska shampon och balsam (har egentligen slutat med balsam) som pajar håret, naturen och djur.