Jahaja

Jag tror jag har att tacka jetlagen för att man nu kan vakna upp relativt tidigt och gå och lägga sig relativt sent. Tack jetlag.

Idag köpte jag en ny bildskärm (Samsung såklart) till min dator för den gamla började göra massa ljud och bilden var randig. Dock måste jag köpa en adapter eftersom min gamla burk är minsann inte tillräckligt modern när det gället uttag. Eller så är datorn bara sepe...

Hursomhelst. Jag, mamma och mormor hann in på Engelbrektsboden också och handla. Och på Willys. Och på ÖB. ÖB äger. Folket som handlar där är inte lika roliga men men. Egentligen handlade jag inget superduper-speciellt men det räckte ändå för att göra mig nöjd och glad för resten av dagen. Vi kvinnor...

Imorgon får det väl bära av till valfri elektronikaffär för att införskaffa den där dumma adaptern så man äntligen kan koppla in bildskärmen och därav kunna använda datorn igen... Kanske jag kan lyckas övertyga mamma om att åka till den där secondhandaffären också?

Min brorsas katt Nova har en förkärlek till kartonglådor. På bilden nedan kan man se hur hon har tryckt ner sig i en skolåda som vi gav henne idag, då hon redan hade legat itu den första.

 

 
 

Kommentera här: