Expo-utställning

Har glömt bort litegrann att uppdatera här...!

Efter skolan idag åkte jag och min svenska skolkamrat till den svenska ambassaden här i Seoul. Vi hämtade våra svenska folkdräkter som vi ska ha nu på fredag! Då är det nämligen en grej ("Expo" heter det) vi ska göra (vet inte vad ja ska kalla det för, heh), via skolan, typ, introducera Sverige. Varje land ska ha sin egna lilla "hörna", och man bestämmer själv inom gruppen vad man ska ställa ut med. En utställning, kan man väl kalla det för.

Vi ska göra jordgubbstårtor, fruktbål och en massa andra saker. Midsommartema!

 

 
 
Hundkafé ♥

Glömt att lägga upp detta ju! Andra gången på Bau House.
 
 
 
För helvete

Alla dessa jävla försäljare alltså. Såna här försäljare som tvingar på en saker borde FÖRBJUDAS. Avskaffa det, snälla. Jag kollade upp det här numret och det verkar som att det är något företag i Lund... Även om jag hade befunnit mig i Sverige, hade jag inte svarat. Kanske, och isåfall hade jag frågat vart de hade fått mitt nummer ifrån. Förstår att de också är offer i situationen då detta är deras (så kallade) jobb. Men det är så jävla sjukt att det får lov att gå till såhär. Alltså, att mitt privata mobilnummer (som möjligtvis har sålts vidare) inte alls är privat...

De har ringt mig totalt 6 gånger, men jag har rensat samtalslistan innan så därför kan man endast se de tre sista gångerna de ringt. Det som är mest störigt är att; 1. jag kan inte svara för då kostar det 73959273849498838 miljoner kronor eftersom jag är utomlands och 2. p.g.a. tidsskillnaden här i Korea får jag deras samtal mitt i natten. D.v.s. eftersom jag använder mobilen som alarmklocka måste jag ha igång mobilen hela natten, och jag blir jag väckt varenda gång idioterna ringer. De kan likabra gå och dö.