Jag kan klippa själv

Haha, vilken titel - det låter som om jag vore ett litet barn med en sax i handen, påväg att klippa i något... Ja, det var väl det som var meningen.

Öh, hursomhelst. Jag tyckte att topparna började se lite slitna ut. Så jag klippte mitt hår innan idag, cirka två centimeter. Det var efter jag hade duschat, och håret var fortfarande blött liksom. Om man ska klippa sitt hår själv, rekommenderar jag att det är blött (tänk på dock att det blir kortare sen när det torkat). Mitt hår är mer eller mindre en meter långt nu. Eller? Ah nej det kan ju inte stämma riktigt med tanke på att jag själv är nästan 180 centimeter lång. Och mitt hår räcker ju inte ens ner till naveln. Okej. Då vet jag det.

Hursomhelst, det blev bra!

 

 
Danmark

Idag var vi och handlade lite i Helsingør! Vi åkte till Aldi, och sen till något som heter Prøvestenscentret. Där är en massa affärer, helt enkelt. Vi åt också där på en restaurang, sen gick vi till Netto och Kvickly + en annan affär som jag inte vet namnet på (men de hade så fina saker där). Jag köpte en massa olika saker; söta dekorationsband, julklistermärken, deodoranter, shampo, ansiktsrengöring, mysiga tofflor o.s.v.

Blev jättenöjd! Det lönade sig liksom, det är lite billigare där nämligen.